Søknadsfrist: Det er fortsatt mulig å søke fram til 23.august 2022!
Fagskolestudiet i matteknikk retter seg mot deg som ønsker å kvalifisere for stilling i næringsmiddelproduserende bedrifter som mellomleder, produktutvikler, kvalitetskontrollør, inspektør, laboratorietekniker eller selvstendig næringsdrivende.
Studiested: Skjervøy (Nettbasert - kollokvier på Finnsnes)
Semester: 6
Studiepoeng: 120
Organisering: Nettbasert med 6 ukessamlinger pr. år
Studietempo: Deltid
Søknadsfrist: 15. April (Det er fortsatt mulig å søke fram til 23.august!)
Søk her: Samordna opptak
Tilbud når du vil, hvor du vil
Matteknikk er et nettbasert deltidsstudium der 120 studiepoeng er fordelt over 3 år, studiet har inntil 5 ukesamlinger pr. skoleår. Utdanningsformen egner seg meget godt for personer som er i daglig arbeid.
Utdanningen dekker alle områder fra råvarer inn til bedriften og frem til ferdig produkt. Utdanningen omfatter råstoff-, produksjons- og ferdigvarekunnskap, mikrobiologi, produksjonshygiene, næringsmiddelkjemi, prosesslære, faglig ledelse og økonomiske fag.
Studiet kvalifiserer blant annet til stillinger i Fiskeridirektoratet, Mattilsynet og næringsmiddelindustrien. Hvis du arbeider i en bedrift som produserer næringsmidler vil studiet kunne være av stor interesse for deg og din arbeidsgiver.
Gjennomført og bestått fagskole i matteknikk gir også mulighet for videre studier.
Opptakskrav
Opptakskravet for studiet matteknikk er fullført og bestått videregående opplæring med relevante fagbrev.
De som ikke har fagbrev eller tilsvarende formell kompetanse kan søke med grunnlag i realkompetanse. Kontakt skolen for nærmere orientering om realkompetansevurdering.
Skolen har også løpende opptak så lenge det er ledige studieplasser. Etter søknadsfristens utløp må du kontakte skolen på e-post for søknadsskjema.
E-post: jan-tore.eriksen@tffk.no
Les mer:
Comentarios